125 Gezonde Groene Smoothie (Diana Verbeek) review en ervaringen

Het 125 Gezonde Groene Smoothies receptenboek is een e-book, dat je gebruikt om de lekkerste en gezondste smoothies klaar te maken. In het e-book krijg je niet alleen lekkere recepten om smoothies te maken, maar lees je ook algemene informatie over dit drankje. Zo lees je bijvoorbeeld waarom smoothies zo gezond zijn, maar ook waarom sommige drankjes weer minder gezond zijn.

Door de vele positieve verhalen die wij over Gezonde Groene Smoothies hoorden, besloten we het e-book eens te testen. Onze ervaringen en de resultaten van onze test, worden in deze uitgebreide review beschreven.

Diana Verbeek

125 Gezonde Groene Smoothies is geschreven door Diana Verbeek. Zij had vroeger zelf last van overgewicht en besloot smoothies te drinken om haar gewichtsproblemen op te lossen. Door het jarenlang drinken van deze gezonde dranken, kwam ze steeds meer over gezonde smoothies te weten. Ze besloot haar kennis te delen en schreef daarom Gezonde Groene Smoothies. In het boek krijg je niet alleen haar recepten, maar deelt ze ook de kennis die ze door de jaren heen opgedaan heeft.

Over Diana Verbeek is verder niet veel bekend. Dit kun je negatief opvatten, maar het kan ook positief zijn. De auteur van het receptenboek is niet positief in het nieuws geweest en is niet bekend, maar ze is ook nooit negatief in het nieuws geweest.

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan >>

De inhoud van 125 Gezonde Groene Smoothie

Het e-book 125 Gezonde Groene Smoothies geeft je niet alleen 125 verschillende recepten voor fruit- en groentesmoothies, maar vertelt je ook meer over dit gezonde drankje. Zo lees je in het boek bijvoorbeeld ook wat de voedingswaarden van bepaalde dranken zijn en waarom sommige smoothies gezond zijn, terwijl andere dranken juist weer ongezond zijn.

Bonussen

Ook krijg je enkele bonussen als je Gezonde Groene Smoothies bestelt. Het gaat om de volgende extra’s:

 • 75 smoothie recepten met fruit.
 • Een weekschema om in te vullen welke smoothies je klaar gaat maken.
 • 21 Paleo recepten.
 • 10 superfood recepten.

Je krijgt dus niet alleen informatie over smoothies en recepten om deze drankjes te maken, want Gezonde Groene Smoothies is veel uitgebreider. Door de bonussen die je bij het e-book krijgt, is het boek compleet te noemen.

Overigens kun je Gezonde Groene Smoothies niet alleen als digitaal boek bestellen, maar ook als hardcopy boek. Vind je het prettiger om een fysiek boek vast te houden, dan bestel je de hardcopy versie van Gezonde Groene Smoothies.

Voor wie is het bestemd?

125 Gezonde Groene Smoothies is vooral geschikt voor mensen die graag af willen vallen en het prima vinden om hun eetpatroon hiervoor aan te passen.

Om af te vallen met Gezonde Groene Smoothies, moet je wel veel meer smoothies drinken dan je gewend bent. Houd je van deze gezonde dranken, dan is afvallen middels deze methode zeker een aanrader. In dit geval is het namelijk niet zo erg om iedere dag een gezonde drank te moeten drinken.

Resultaten

In het boek zelf lees je niets over de hoeveelheid gewicht die je kan verliezen als je de methode van 125 Gezonde Groene Smoothies volgt, maar wij denken dat dit ongeveer 5 tot 7 procent van je totale lichaamsgewicht is.

Dit betekent dat je met Gezonde Groene Smoothies niet drastisch afvalt, maar een beetje gewicht verliest. Wil je op de lange termijn echt veel afvallen, dan heb je meer nodig dan de methode van dit e-book. In dit geval moet je namelijk echt je eetpatroon op de lange termijn aanpassen (eventueel met gezonde smoothies) en bovendien regelmatig bewegen.

Verschillende ervaringen

Lezen we de ervaringen van mensen die Gezonde Groene Smoothies hebben gelezen en gebruikt om af te vallen, dan is iedereen eigenlijk erg positief. Dit komt voornamelijk omdat de smoothies in het boek gewoon erg lekker zijn, waardoor het geen straf is om met deze dranken af te vallen.

Mensen vallen ook inderdaad af met de recepten in dit e-book, al is het gewichtsverlies niet bij iedereen even groot. Wij denken dat het vooral geschikt is voor mensen die wat gewicht willen verliezen, maar niet voor mensen die tientallen kilo’s af willen vallen. Wij denken namelijk dat de afvalmethode van Gezonde Groene Smoothies hier niet drastisch genoeg voor is.

Voordelen

Gebruik je dit complete receptenboek om af te vallen, dan profiteer je van enkele voordelen:

 • De smoothies in het boek zijn erg lekker. Het is dus geen straf om deze dranken iedere dag te drinken.
 • De recepten in het boek zijn gemakkelijk, snel en goedkoop klaar te maken.
 • De recepten in het boek zijn gevarieerd en worden zowel met fruit als met groente klaargemaakt.
 • Het boek bevat vele extra’s, waaronder Paleo recepten en superfoods recepten.

Met Gezonde Groene Smoothies val je op een vrij toegankelijke manier af, zonder dat je hier al te veel moeite voor hoeft te doen. Wil je op de lange termijn wat meer afvallen, dan heb je wel een ander eetpatroon nodig en moet je bovendien meer sporten. Wil je gewoon een beetje afvallen en wil je dit op een leuke manier doen, dan is dit e-book zeker een aanrader.

Onze conclusie

Gezonde Groene Smoothies van Diana Verbeek is een compleet receptenboek met 125 verschillende smoothierecepten, maar ook met informatie over de gezonde drank en andere recepten om af te vallen. Het boek is compleet, goed leesbaar en vrij toegankelijk om gewicht te verliezen, zeker omdat de recepten gewoon erg lekker zijn.

Wil je op de lange termijn tientallen kilo’s afvallen? Dan is het Gezonde Groene Smoothies minder geschikt voor jouw dieet. Met dit receptenboek val je namelijk wel af, maar het gaat slechts om enkele procenten. Dit is prima voor mensen die net een paar kilo’s kwijt willen, maar minder voor mensen die echt veel af willen vallen.

Dit maakt het receptenboek vooral geschikt voor mensen die een beetje af willen vallen en dit graag met gezonde dranken willen proberen. Het boek biedt op de korte termijn al resultaat, maar je moet niet rekenen op een gewichtsverlies van tientallen kilo’s.

Waarom en wanneer dien je het 125 Gezonde Groene Smoothie Receptenboek te kopen ?

 • Wanneer jij wilt afvallen.
 • Je ontvangt 125(!!!) smoothie recepten en nog een aantal bonussen.
 • De recepten zijn erg gevarieerd.
 • Je hebt geen hongergevoel na een smoothie.
 • Het boek is goed betaalbaar.
 • Je hoeft nooit meer na te denken wat je in de smoothie doet.
 • Je leven wordt een stuk gezonder.
125 Gezonde Groene Smoothie receptenboek
 • Review

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan >>

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *