101 Paleo Receptenboek – Behaal jij het gedroomde gewicht door de Paleo lifestyle ?

Het 101 Paleo Receptenboek is een uitgebreid kookpakket dat je kunt gebruiken om het Paleo dieet te volgen. De boeken zijn geschreven door een auteur die al meerdere boeken over het dieet op zijn naam heeft staan en daarom waren we benieuwd naar de inhoud van dit boek.

We besloten het boek te testen en een uitgebreid onderzoek uit te voeren. Hierbij hebben we gekeken naar klantervaringen en meningen van verschillende dieetexperts bekeken. De resultaten van ons uitgebreide onderzoek worden in onderstaande review beschreven.

Mitchel van Duuren: de auteur van het 101 Paleo Receptenboek

Het 101 Paleo Receptenboek is geschreven door Mitchel van Duuren. Deze naam ken je misschien niet, maar Mitchel van Duuren is de Paleo expert van Nederland. Hij weet niet alleen alles van het dieet, maar is er bovendien hoogstpersoonlijk verantwoordelijk voor dat het dieet zo groot is geworden in Nederland.

Mitchel van Duuren heeft meerdere boeken over het Paleo dieet op zijn naam staan. Het 101 Paleo Recepten kookpakket is dus niet zijn eerste boek en dit merk je zeker als je het boek leest.

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan >>

Voor wie is het boek bestemd?

Het 101 Paleo Receptenboek is geschikt voor iedereen die wil afvallen. Verder is het boek voornamelijk geschikt voor mensen die aan de hand van het Paleo dieet gezonder willen leven. Omdat dit dieet om vrij drastische veranderingen in het eetpatroon vraagt, is het 101 Paleo Receptenboek vooral geschikt voor mensen die bereid zijn om echt te veranderen en zo gewicht te verliezen.

De inhoud van het kookpakket

Het 101 Paleo Receptenboek betreft een pakket met digitale kookboeken, waar je naast 101 verschillende recepten ook diverse bonussen in kunt vinden. Het pakket is verdeeld over e-books voor het bereiden van het ontbijt, de lunch, het diner en desserts.

Uiteraard wordt dit alles gevolgd met de Paleo leefstijl. Dit betekent dat er geen bewerkte voedingsmiddelen in de recepten worden verwerkt, maar dat de recepten enkel klaargemaakt worden met natuurlijke voedingsmiddelen. Het uitgangspunt van de Paleo leefstijl is namelijk dat je als je voorouders eet en omdat zij geen bewerkte voedingsmiddelen hadden, neem jij deze ook niet.

Enkele recepten die je in het boekenpakket kunt vinden zijn:

 • Recepten voor een tandoori salade met zoete aardappels.
 • Een prei-venkel soep.
 • Chili con carne.
 • Een omelet met gerookte zalm.
 • Cheesecake met blueberry.

Uiteraard passen alle recepten in de Paleo leefstijl en dit betekent dat er enkel onbewerkte ingrediënten in zitten.

De recepten in het 101 Paleo Receptenboek vullen erg goed. Dit is erg prettig als je het dieet volgt. Je hebt hierdoor nooit een hongergevoel terwijl je af probeert te vallen. Verder zijn de recepten erg divers, zodat je niet iedere dag hetzelfde hoeft te eten.

Bonussen

De bonussen die je bij het 101 Paleo Receptenboek krijgt, zijn de digitale boeken 45 Extra Paleo Recepten, Paleo Dressing en Sauzen, Paleo Smoothies, Paleo Snacks, een maaltijdplanner en een boodschappenlijst.

Overigens is het 101 Paleo Receptenboek niet alleen als digitaal boekenpakket verkrijgbaar, maar ook als fysiek boekenpakket. Heb je een boek liever fysiek vast als je aan het lezen bent, dan bestel je het fysieke pakket 101 Paleo Receptenboek. In dit geval krijg je alleen de bonussen digitaal.

Het resultaat

Als je het 101 Paleo Receptenboek op de juiste manier volgt, zou je meerdere goede resultaten moeten behalen. Ten eerste is het de bedoeling dat je afvalt.

Volg je de recepten in het boek op de juiste manier op en doe je dit voor langere tijd, dan zijn wij ervan overtuigd dat je inderdaad gewicht kunt verliezen. Daarnaast val je niet alleen af, maar word je ook energieker. Je hebt meer energie om dingen te doen, ook buiten je werk.

Verder word je gezonder, gaat je huid er beter uit zien, heb je een betere concentratie en heb je meer zelfvertrouwen. Je valt dus niet alleen af, maar gaat er in het algemeen op vooruit.

De ervaringen van andere gebruikers

Als we de ervaringen van andere gebruikers van het 101 Paleo Receptenboek online lezen, dan zien we dat de meeste mensen erg enthousiast zijn over de receptenboeken van Mitchel van Duuren.

Ze zijn niet alleen flink afgevallen, maar voelen zich inderdaad energieker, gezonder en beter. Wel ligt het uiteraard helemaal aan jezelf of je ook echt af gaat vallen met het 101 Paleo Recepten pakket.

Volg je de recepten in het boek niet op de juiste manier op of doe je dit niet lang genoeg, dan is het al lastiger om daadwerkelijk gewicht te verliezen.

Onze conclusie

Wij vinden het 101 Paleo Receptenboek een compleet pakket met handige en goed leesbare receptenboeken. Een groot voordeel van de recepten in het 101 Paleo Receptenboek is het feit dat de recepten goed vullen en bovendien erg divers zijn.

Omdat je geen honger hebt bij het volgen van het dieet en je niet iedere dag hetzelfde hoeft te eten, moet het gemakkelijker zijn om de Paleo leefstijl met het 101 Paleo Receptenboek vol te houden. Ook de bonussen van het 101 Paleo Receptenboek zijn interessant. Met deze bonussen kun je niet alleen een gezond ontbijt, een gezonde lunch en een gezond diner maken, maar ook gezonde smoothies, desserts, sauzen en ga zo maar door.

Het 101 Paleo Receptenboek is vooral geschikt voor mensen die af willen vallen en bereid zijn hun eetpatroon hier drastisch voor te veranderen. Heb je hier geen zin in, dan is het moeilijk om de adviezen in het receptenboek op te volgen en dit betekent dat je niet af zal vallen. Wees je er bewust van dat als je het 101 Paleo Receptenboek koopt, je echt serieus aan de slag moet met dit boek. Alleen als je dit doet, val je inderdaad af.

Verder vinden wij het goed dat het 101 Paleo Receptenboek wordt aangeboden met een ‘niet goed, geld terug’ garantie. Koop je het boekenpakket en ben je toch niet tevreden? Dan kun je dit binnen 60 dagen aangeven. In dit geval krijg je gewoon je geld terug, zodat je niets hebt hoeven betalen om het 101 Paleo Receptenboek te proberen.

Waarom het 101 Paleo Receptenboek kopen ?

 • Omdat je flink zult afvallen.
 • Je gezondheid krijgt een flinke boost.
 • De recepten zijn erg lekker en gezond.
 • De gerechten zijn makkelijk klaar te maken.
 • Je ontvangt een uitgebreid pakket met veel bonussen.
 • Het kookpakket is uitgebreid en de prijs is zeer aangenaam.
101 Paleo Receptenboek
 • Review

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan >>

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *